Împărțind brelocuri în campania electorală, un politician a dat cuiva din greșeală și cheia propriei mașini

Într-un film distribuit pe rețelele sociale, un politician peruan le-a cerut alegătorilor să-i dea înapoi cheia de la mașină, care era atașată de unul dintre brelocurile pe care le-a împărțit în campania electorală.

Jovino Huerta a înmânat unui alegător cheia propriei mașini. Foto: Facebook

Într-o filmare postată pe pagina sa de Facebook, Jovino Huerta, candidat la un loc în parlamentul național din partea districtului Huanuco, și-a rugat în repetate rânduri susținătorii să-l ajute să-și recupereze cheia de la mașină, adăugând că era un lucru vital pentru eforturile lui de a fi ales, deoarece fără vehicul nu putea desfășura o campanie corespunzătoare.

Huerta nu este prima persoană care și-a pierdut cheile mașinii și care cere ajutor pentru recuperarea lor, însă ceea ce este foarte interesant este felul în care le-a pierdut…

În filmarea devenită virală, Jovino Huerta le spune susținătorilor că se afla în campanie într-un târg într-o dimineață, împărțind brelocuri cu însemnele „Vamos Peru!” oamenilor și, din greșeală, a dat cuiva cheia propriei mașini.

A observat doar când era prea târziu, iar persoana care a primit brelocul a crezut, probabil, că cheia era falsă. În orice caz, nimeni nu a venit să-i înapoieze cheia, așa că politicianul a decis să o ceară înapoi prin intermediul internetului.

„Vă rog, avem nevoie de cheie, fiindcă fără ea nu vom mai putea să facem campanie și mașina va fi inutilizabilă. Vă rog să mă ajutați să găsesc cheia cât mai urgent! Este atașată de un breloc Vamos Peru!”, a spus politicianul, ținând pe degete mai multe brelocuri.

Filmarea a generat reacții diferite printre peruani – unii au râs de greșeala politicianului, alții i-au cerut persoanei în posesia căreia se află cheia să facă „ceea ce este corect”.

„Am murit de râs! Cum să faci o asemenea confuzie?”, a scris o persoană pe Facebook.

„Să sperăm că o să-și primească cheile înapoi! Să sperăm că persoana la care au ajuns va da dovadă de cinste!”, a comentat un alt utilizator.

Ca să știi mai mult, citește „Puterea sub influența drogurilor”

Cartea urmărește relația dintre opt lideri mondiali și medicii care i-au îngrijit timp de ani de zile, ca niște „umbre” care le cunoșteau cele mai intime secrete. Vei afla ce le-au divulgat Adolf Hitler, Winston Churchill, Philippe Pétain, Francisco Franco, Benito Mussolini, John Fitzgerald Kennedy, Iosif Stalin şi Mao Zedong medicilor lor, ce boli au avut și cum au fost tratați. Cartea este o incursiune fascinantă în viața intimă a unor lideri care, din exterior, păreau invincibili.

„Puterea sub influența drogurilor” se găsește cu reducere pe eMag sau pe Libris.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Lasă un comentariu