fbpx

20 de desene care arată cealaltă față a lumii moderne

În fiecare an, omenirea inventează ceva nou. Progresul nu se oprește niciodată. Totuși, dacă privești îndeaproape, vei vedea că există multe probleme urgente.

Numărul lor crește în fiecare zi. Îți prezentăm o colecție de desene care, dincolo de cuvinte, explică tot ce e în neregulă cu specia noastră…

Nu deranjați

Mâncare

Un cărucior pentru cumpărături

Sănătate

Libertatea în rețelele sociale

Copii și părinți

Toamnă gri și mohorâtă

Timp petrecut în familie

Regatul gardurilor

Frumusețe

Modă

În timpul unei plimbări

Ca un microscop

O zi a sfântului Valentin fericită!

Divorțul celor bogați

Cine plimbă pe cine?

Dragostea – când creierul ia o pauză

Brexit

Grădina perfectă

Desenele au fost realizate de Olga Gromova, Elena Ospina și Kikuo Johnson. Ești de acord cu artiștii? Care ilustrație ți-a plăcut cel mai mult?

Distribuie articolul:

Citește în continuare

Abonează-te la Incredibilia.ro

Fii fără grijă, nu facem spam.

Abonează-te la newsletter sau urmărește-ne pe Facebook, Instagram sau YouTube și vei primi zilnic cele mai interesante articole, filme și recomandări!

  • Violeta Ionescu spune:

    Sunt foarte reusite. Timp petrecut in familie, Regatul gardurilor, Cine plimba pe cine?, Divortul celor bogati, In timpul unei plimbari mi s-au parut cele mai sugestive. Puncteaza exact realitatea.

  • Ionel Răzvan Ghiorghe spune:

    Ajută numai celor care mai și gândesc.

  • Da,foarte interesant si trist in acelasi timp.Dintre toate mi-a placut cel mai mult desenul in care micul copilas se bucura de vremea „rea” cand toti adultii sunt tristi.Chiar asa este,copiii se pot bucura de cele mai simple lucruri in viata,chiar si de o frunza care pica din copac,noi adultii nu prea ne mai bucuram de nimic si uitam sa traim,sa fim buni si generosi,uitam sa fim oameni,vrem doar bani…bani si iar bani……si acest lucru este foarte trist;cred ca avem multe lucruri bune de invatat de la copiii nostri si de la copii in general.

  • >