10 oameni care și-au modificat corpul la extrem

Transformările corpului datorate chirurgiei plastice au devenit ceva banal în zilele noastre. Celebritățile recurg la astfel de operații pentru a-și rafina trăsăturile feței și ale corpului. Însă unii oameni care și-au modificat corpul au mers prea departe.

Cu toții am auzit de „păpușile” Ken și Barbie în carne și oase. Ei bine, acestea nu sunt cazuri unice.

Unii se transformă pentru a deveni vampiri în viața reală. Alții vor să arate ca răufăcătorul Red Skull, un personaj din seria de benzi desenate Marvel.

Îți prezentăm în acest articol zece astfel de oameni care și-au modificat corpul și au încălcat normele sociale acceptate. Ei au trecut prin transformări extreme ale corpului ca să devină „adevărații ei înșiși”.

Rezultatele obținute de acești oameni care și-au modificat corpul sunt de-a dreptul șocante.

1. Oameni care și-au modificat corpul – „Pisica la pândă”

Dennis Avner este unul dintre acei oameni care și-au modificat corpul la extrem. El s-a născut în 1958, în Michigan. Dennis a început să-și tatueze corpul în anii  ’80, din cauza afinității sale pentru tigri.

A spus că pasiunea sa de a-și schimba înfățișarea a izvorât din credința sa într-o veche tradiție a amerindienilor Wyandot. Dennis a crescut într-un trib și a spus că un vraci i-a cerut să-și schimbe forma în cea a unui tigru.

Primul artist care l-a tatuat pe Avner a fost Larry Hanks. Dar majoritatea modificărilor corporale ale lui Avner au fost făcute de artistul din Arizona Steve Haworth.

Avner a suferit mai mult de 14 modificări. Acestea includ implanturi faciale subdermice, care i-au schimbat forma sprâncenelor, a frunții și a rădăcinii nasului.

Au fost făcute modificări care să-i aplatizeze nasul, cu relocare de sept și injecții cu silicon în buze, obraji și bărbie. Și-a despicat buza de sus, și-a plombat dinții și și-a pus coroană dentară.

Prin mijloace chirurgicale, a dat o formă ascuțită urechilor sale și și-a alungit lobii urechilor. Avner și-a instalat, de asemenea, implanturi transdermice pe frunte, pentru a facilita purtatul de mustăți.

El obișnuia să poarte lentile de contact verzi cu irisurile despicate și o coadă robotică. Pe 5 noiembrie 2012, Dennis a murit, singur, în garajul său.

Shannon Larratt, fondatorul BMEzine, a făcut publică o postare în care susținea că acesta s-a sinucis.

2. Oameni care și-au modificat corpul – „Omul șopârlă”

oameni care și-au modificat corpul

Erik Sprague este cunoscut pentru modificările sale corporale. Acestea includ ascuțirea dinților și un tatuaj care imită solzii verzi, ca ai unei șopârle, pe întregul corp.

El are implanturi subdermice, o limbă bifurcată și buze de culoare verde. A durat ani întregi până când Sprague și-a făcut toate modificările corporale extreme.

Întregul său corp este tatuat cu solzi verzi, ceea ce a necesitat cam 700 de ore. Limba lui este bifurcată chirurgical. El și-a pilit dinții și are implanturi subdermice în sprâncene.

Cel mai bun lucru rezultat în urma transformării sale este că a putut să-și construiască o carieră pe baza pielii sale reptiliene. A mers în turnee ca artist în spectacole cu ciudățenii.

S-a specializat în numere cum ar fi suspendarea greutăților de piercing-urile din corp, înghițirea de săbii și înfigerea unui tirbușon uriaș în cap.

„Omul șopârlă” deține recordul mondial pentru ridicarea și învârtirea celei mai mari greutăți cu piercing-urile din urechi. Erik Sprague a învârtit de mai multe ori un butoi de bere de 16 kilograme.

3. Oameni care și-au modificat corpul – „Enigma”

oameni care și-au modificat corpul

Paul Lawrence, cunoscut mai degrabă ca „Enigma”, a început să-și tatueze corpul în 1992. „Doamna Tigru” Katzen, cu care s-a căsătorit și de care mai târziu a divorțat, a lucrat la tatuajele lui.

Una dintre modificările extreme pe care le-a făcut a fost să-și implanteze coarne în frunte. Și-a schimbat forma urechilor și are numeroase piercing-uri.

Dar partea cea mai notabilă a transformării sale este tatuajul de forma unui puzzle, care îl acoperă din cap până-n picioare. Ca artist, Lawrence a fost membru fondator al Circului Jim Rose.

A mers în turnee cu fosta lui soție, Katzen, și a cântat și a ținut spectacole sub titulatura de „Minunile Umane”. Lawrence a avut, de asemenea, numeroase apariții în mass-media tradiționale, în filme și emisiuni precum „Dosarele X” și „Penn & Teller: Bullshit!”

De asemenea, a apărut în filmul „Firecracker” și în videoclipul pentru „Fallen Leaves”, de Billy Talent.

4. Oameni care și-au modificat corpul – Lucky Diamond Rich

oameni care și-au modificat corpul

Lucky Diamond Rich sau, pur și simplu, Lucky Rich, este un bărbat din Noua Zeelandă care deține recordul de a fi „cel mai tatuat om din lume”. Tatuajele îi acoperă întregul corp, inclusiv gura, interiorul pleoapelor, urechile și prepuțul.

În 2006, a intrat în Cartea Recordurilor pentru că avea 99.99% din suprafața corpului tatuată. Fiind copil, Rich (pe numele adevărat Gregory Paul McLaren) era fascinat de bărbații și femeile cu multe tatuaje.

Interesul său a devenit pasiune după ce și-a făcut primul tatuaj – un baston pentru jonglerii, pe coapsă. După ce a început să se tatueze, nu s-a oprit până când fiecare crevasă și zonă intimă a corpului nu a fost acoperită.

Majoritatea tatuajelor sale sunt negre. Dar el are și câteva tatuaje unice cu cerneală albă. Un astfel de tatuaj unic este cuvântul „Karma”, scris de-a lungul gâtului.

El a adăugat chiar și alte culori peste tatuajele deja existente. A durat peste o mie de ore ca tatuajele să fie făcute. Sute de artiști au lucrat la ele.

Lucky Rich își câștigă existența ca artist de stradă și prin participarea la festivalurile internaționale de artă. Numerele sale includ înghițirea de săbii și jonglerii cu diferite obiecte, în timp ce stă în echilibru pe un monociclu.

5. Oameni care și-au modificat corpul – „Doamna tigru”

Katzen este o artistă ale cărei tatuaje au ca temă tigrii. Când avea numai cinci ani, Katzen a visat că era acoperită cu dungi de tigru.

Când a întrebat-o pe mama ei dacă poate să își facă un tatuaj, aceasta i-a răspuns: „Așteaptă până împlinești 18 ani”. Katzen și-a făcut tatuaje pe tot corpul.

Mai mult de 227 de artiști tatuatori au lucrat la desene. La un moment dat, 23 de artiști tatuatori lucrau în același timp la tatuajele ei.

Durerea a fost atât de intensă, încât Katzen a leșinat de două ori în timpul procedurii. Pe lângă numeroasele tatuaje, Katzen purta, de asemenea, mustăți de tigru.

Mustățile erau atașate de fața ei cu piercing-uri. A renunțat la mustăți după ce le-a purtat timp de 14 ani, deoarece începuse să aibă „distorsiuni ale câmpului vizual”.

Katzen a fost căsătorită cu „Enigma”. A colaborat cu el la un spectacol muzical numit „Minunile Umane”. După ce a divorțat de „Enigma”, Katzen s-a căsătorit cu un alt bărbat, însă nici această relație nu a funcționat.

Acum, Katzen lucrează într-un salon de tatuaj din Austin, Texas. Ea susține, de asemenea, un număr artistic pentru „999 Eyes Freakshow”.

6. Oameni care și-au modificat corpul – „Extraterestrul fără sex”

oameni care și-au modificat corpul

Acest om, care se vrea extraterestru, a trecut prin peste 100 de operații. Acestea includ 35 de tratamente cu laser pentru întregul corp și pentru față, 12 implanturi în obraji, două implanturi în sprâncene, 15 implanturi în buze și zece implanturi pentru riduri.

El a trecut, de asemenea, prin șase ședințe de implantare de botox, cinci operații la nas, cinci decojiri faciale și 20 de proceduri cryo-faciale. Ca să fie și mai ieșit din comun, poartă lentile de contact negre și mari și își vopsește părul în culori țipătoare.

Următorul plan al lui Vinny este să-și îndepărteze sfârcurile, buricul și organele genitale, ca să devină „ca o pânză albă”. Și, în pofida avertismentelor primite de la medici, este hotărât să treacă prin operația de îndepărtare a organelor genitale.

Potrivit propriilor afirmații, Vinny Ohh are nevoie de asta pentru a deveni „adevăratul el însuși”.

7. Oameni care și-au modificat corpul – „Doamna Vampir”

oameni care și-au modificat corpul

Maria Jose Cristerna are patru copii. 90% din corpul ei este acoperit cu tatuaje. Acesta a fost modificat cu implanturi subcutanate.

Cunoscută drept „Doamna Vampir”, ea are un total de 49 de modificări corporale. Are coarne de titan înfipte în craniu și colți implantați în gingii, pentru a cătăta înfățișarea unui vampir.

Maria a început să-și modifice corpul după ce și-a găsit curajul de a-și părăsi soțul care o abuza. A fost căsătorită cu el timp de zece ani.

Dar, dincolo de fațada aspectului interesant, Maria este o mamă iubitoare. Este, de asemenea, avocat, iar femeile din cartier o respectă și vin la ea pentru sfaturi.

„Doamna Vampir” profită de imaginea sa în mass-media și provoacă autoritățile să rezolve problemele prin care trec femeile din comunitate.

8. Oameni care și-au modificat corpul – „Superman”

Herbert Chavez s-a îndrăgostit de Superman când avea doar cinci ani. Dragostea lui s-a transformat într-o obsesie și a cheltuit 300.000 de pesos (aproximativ 5.000 euro) ca să devină Superman în viața reală.

Din 2013, el deține recordul mondial pentru cea mai mare colecție de obiecte legate de Superman. Aceasta numără 1.253 de obiecte.

Chavez spune că este greu să te ridici la așteptările oamenilor când vine vorba de un supererou din viața reală. Corpul său are nevoie de „mentenanță” permanentă.

Pe lângă cele 19 operații prin care a trecut deja, Chavez plănuiește să-și îmbunătățească aspectul cu și mai multe intervenții chirurgicale. El vrea să devină mai înalt și să-și crească musculatura de pe abdomen și șezut.

Dar este dispus să se oprească dacă doctorul său i-o recomandă.

9. Oameni care și-au modificat corpul – Luis Padron

oameni care și-au modificat corpul

Luis Padron este un fanatic al genului fantasy, care visează să devină un elf în viața reală. Luis a devenit obsedat de lumea fantasy după ce a fost bătut copii când era mic.

A cheltuit mai mult de 47.000 de dolari pe proceduri precum liposucția obrajilor, rinoplastie, îndepărtarea părului de pe corp, Botox și implanturi, pentru a-și transforma înfățișarea.

Cea mai recentă operație a sa a costat 12.000 de dolari și a avut scopul de a-i oferi linia părului distinctă, în formă de inimă, prezentă în multe imagini ale elfilor și vampirilor.

El și-a planificat viitoare operații în valoare de 80.000 de dolari. Acestea includ transformarea dinților într-o dantură cu colți, urechi ascuțite, o linie a maxilarului în formă de diamant, reducerea vizibilității mărului lui Adam și lifting-uri la ochi, pentru a le da forma ochilor de pisică.

10. Oameni care și-au modificat corpul – „Red Skull”

Henry Damon și-a tăiat nasul ca să semene cu răufăcătorul din benzile desenate Marvel numit Red Skull. De asemenea, are implanturi subdermice încrustate în frunte.

Chirurgul lui Henry a dezvăluit că acesta preferă acum ca lumea să i se adreseze numindu-l Red Skull. El a spus că bărbatul (care este însurat și are copii) a trecut prin teste fizice și psihologice grele pentru a fi gata să fie operat.

Următorul pas pentru Henry, sau Red Skull, va fi să-și facă implanturi de silicon în obraji. El plănuiește să-și tatueze fața pentru a-și duce la bun sfârșit transformarea în răufăcătorul Marvel.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Alte articole interesante

Un comentariu la „10 oameni care și-au modificat corpul la extrem”

Lasă un comentariu