8 curiozități despre brânză, alimentul care dă dependență
În acest articol explorăm o serie de curiozități despre brânză, una dintre cele mai mari pasiuni culinare ale oamenilor din întreaga lume.
În acest articol explorăm o serie de curiozități despre brânză, una dintre cele mai mari pasiuni culinare ale oamenilor din întreaga lume.
În acest articol analizăm de ce fasolea are puterea de a provoca atât de multe gaze și cum să minimizăm aceste efecte secundare.
Bananierul fals, numit și bananierul etiopian, are potențialul de a hrăni peste 100 de milioane de oameni.
Margarina are o istorie lungă și controversată, iar inventarea ei îl implică pe împăratul Napoleon al III-lea, nepotul lui Bonaparte.
Pe glob se produc multe feluri de brânză, însă chhurpi le întrece pe toate. E tare ca piatra, iar mestecarea unei bucăți de câteva grame poate dura două ore.
Ce se întâmplă dacă ajungi să consumi un produs alimentar expirat? Ce alimente mai pot fi mâncate după expirarea termenului de valabilitate?
Regele Adolf Frederick al Suediei a rămas în amintirea posterității printr-un amănunt cu totul aparte: s-a îndopat cu mâncare până când a murit.
Aceste chipsuri de cartofi cu aromă de vulvă, lansate recent în Lituania, dau un nou înțeles expresiei „îți lasă gura apă”.
În loc să apeleze la bucătari profesioniști, acest restaurant angajează bunici de pe toată planeta. Femeile gătesc preparate tradiționale din toate colțurile lumii.
Mulți oameni se confruntă cu o creștere a apetitului într-o situație stresantă, dar puțini cunosc motivele din spatele acesteia.
Astăzi vom vorbi despre cârnați, în toate formele lor, de la cel mai bun până la cel mai ciudat.
Sarea de bambus coreeană este un produs de lux ce poate costa 100 de dolari pentru un borcan de 240 de grame. Prețul este dictat de procesul laborios prin care se obține.