Când fiecare zi e vineri, 13 – TOP 10 cei mai ghinioniști oameni din lume

4. Turiști și teroriși: în vacanță în New York, Londra și Mumbai la momentul atentatelor

Jason și Jenny Cairns-Lawrence au ce povesti nepoților

În 2001, un cuplu din Marea Britanie, Jason și Jenny CairnsLawrence, a plecat în vacanță în New York, tocmai când World Trade Center a fost atacat.

Patru ani mai târziu, în iulie 2005, cei doi se aflau Londra, când patru atacatori sinucigași s-au detonat în metrou și într-un autobuz. Din nou, în noaptea de 26 noiembrie 2008, ei se aflau în Mumbai, când orașul a fost ținta unui atac terorist.

Cei doi au devenit celebri pentru coincidențele bizare prin care au trecut după ce un reporter de la publicația DNA a relatat prima dată despre cazul lor. (sursa)

5. Costis Mitsotakis: singurul om lăsat pe dinafară la împărțirea banilor

Costis Mitsotakis, exclus de la împărțirea marelui pot

Pe 22 decembrie 2011, un grec numit Costis Mitsotakis a devenit singura persoană dintr-un orășel de 250 de oameni care NU a câștigat la loterie. Fiecare a câștigat cel puțin câteva zeci de mii de euro dintr-un premiu comun de 700 de milioane, mai puțin Costis Mitsotakis, care a uitat să cumpere un bilet.

Grecul, producător de film, a fost singura persoană lăsată „pe dinafară” la împărțirea premiului cel mare al loteriei tradiționale de Crăciun din Spania, cunoscut ca El Gordo sau „premiul cel gras”. Au fost 1.800 de bilete câștigătoare în acel an și fiecare costa câțiva euro pentru fiecare participant. Locuitorii orașului au cumpărat la comun biletul câștigător, cu numărul 58.268. Din totalul de 700 de milioane de euro, orașul a câștigat 16 milioane, din care oamenii au primit sume în funcție de cota de participare. (sursa)

6. Alunecă în noroi, se prinde de un cablu electric, se electrocutează și moare. Câteva ore mai târziu, sora sa pățește același lucru.

Yooket Paen și sora sa au sfârșit la fel, într-o coincidență bizară

O femeie din Thailanda a alunecat pe noroiul din curte, s-a agățat de un cablu de electricitate și a murit. Mai târziu, când sora sa le explica vecinilor ce s-a întâmplat, a alunecat și ea pe noroi, s-a prins de același cablu, s-a electrocutat și a murit și ea.

Yooket Paen, o femeie de 57 de ani din zona rurală de lângă Bangkok, Thailanda, a încercat să se ridice din noroiul în care a alunecat, prinzându-se de un cablu electric. Fără să știe că firul era sub tensiune, s-a electrocutat și a murit. Mai târziu, în aceeași zi, sora sa, mai tânără cu 5 ani, a murit exact în același mod, în timp ce le explica vecinilor cum s-a întâmplat accidentul. (sursa)

Articolul continuă pe pagina 3.

Pagini: 1 2 3

Articole fascinante

De asemenea, ai putea dori...